styl-domu.cz

Lízací podložka UFO Green – LickiMat

Lízací podložka UFO Green – LickiMat originál od výrobce LickiMat jednoduše naleznete již dnes za neuvěřitelně výhodnou cenu. Výhodně za super cenu 429 Kč.
EAN: 9349785000968
Lízací podložka UFO Green – LickiMat
Ověřit dostupnost
Značka: LickiMat
429

Lízací podložka UFO Green – LickiMat – Podložka LickiMat UFO má jemné výstupky, které dobře zachytí tekuté a měkké jídlo, jako je paštika, omáčka, jogurt nebo různé doplňky výživy. Přináší tak nový způsob, jak můžete vašemu psovi podávat jídlo a pamlsky.

Přijde vhod také tehdy, když vašeho mazlíčka potřebujete zabavit anebo zamezit hltání jídla. Skvěle se hodí také při tréninku a pro uklidnění vystrašených psů. V neposlední řadě stimuluje jazyk psa a napomáhá produkci látek, které čistí jazyk, zuby i dásně. Zvýšená produkce slin také zajistí lepší trávení. Lízáním povrchu podložky pes předchází zápachu z tlamy.

Díky sedmi přísavkám ji snadno a spolehlivě připevníte tam, kam zrovna potřebujete, a to i na vertikální povrchy. Skvěle tak funguje pro rozptýlení mazlíčka během koupele a pravidelné péče.

Je vyrobena z pryže v „human grade“ potravinářské kvalitě, tudíž 100% netoxické a můžete ji používat v mrazáku i mikrovlnné troubě.