styl-domu.cz

Kuchyňský nástěnný stojan se 7 háčky Wenko Hook Style

Kuchyňský nástěnný stojan se 7 háčky Wenko Hook Style originál od značky Wenko snadno naleznete zde nyní se slevou. V akci od 899 Kč.
EAN: 4008838173923
Kuchyňský nástěnný stojan se 7 háčky Wenko Hook Style
Ověřit dostupnost
Značka: Wenko
899

Kuchyňský nástěnný stojan se 7 háčky Wenko Hook Style – Pořiďte si moderní háčky z vysoce leského chromovaného kovu, které budou zdobit vaši kuchyni. Snadno je připevníte nad pracovní desku a náčiní zavěsíte na sedm praktických háčků. Šrouby a hmoždinky jsou součástí balení . Jste v pronájmu a nechce se vám vrtat do stěny? Žádný problém. Háčky můžete připevnit i bez vrtání .

Stačí si vybrat jeden z těchto adaptérů:

Samodržicí nástěnný háček Wenko Vacuum-Loc Classic Plus – jde o vyjímečný vakuový sací systém, který zaručuje silnou přilnavost k povrchům.

Samodržicí nástěnný háček Wenko Turbo-Loc Classic Plus – nástěnný držák se speciální lepící podložkou, která nabízí extrémně silnou přilnavost ke všem hladkým povrchům.

O značce
Praktického pomocníka Wenko nemusíme dlouze představovat. Je to miláček všech vytížených domácností, které potřebují maximálně usnadnit domácí práce organizaci domácnosti . Pomocí šikovných zlepšováků proměňuje běžné denní činnosti v rituály, na kterých si vytvoříte závislost . Vyzkoušejte to sami.

Hledáte-li krásné bytové doplňky, dekorace, nábytek pro váš stylový domov? Chcete mít romantické bydlení ve vašem oblíbeném stylu? Již hledat nemusíme, náš styl domu pro vás připravil nekonečnou porci inspirace pro váš vysněný domov. V našem sortimentu najdete nábytek a bytové doplňky přesně podle vašeho gusta. Nechybí vychytávky do kuchyně, koupelny nebo třeba na zahradu. Přesvědčte se sami.

© 2023, Copyright Nábytek a dekorace pro stylový domov