styl-domu.cz

Žluto-béžový bavlněný běhoun Oyo home Casa, 75 x 200 cm

Žluto-béžový bavlněný běhoun Oyo home Casa, 75 x 200 cm originál od značky Oyo home snadno můžete získat tady a teď ve slevě. Nyní pořídíte jen za 4 190 Kč.
EAN: 8682033316062
Žluto-béžový bavlněný koberec Oyo home Casa
Ověřit dostupnost
Značka: Oyo home
4 190

Žluto-béžový bavlněný koberec Oyo home Casa, 150 x 220 cm – Dáváte-li přednost kombinaci přírodních materiálu a zemitějších tónů, pak ve vašem interiéru tento koberec od značky Oyo home nesmí chybět. Kolekce Casa je vyrobena výhradně z bavlněných vláken, díky kterým je zajištěna kýžená měkkost a pohodlí i pro bosé nožky. Navrch pak přidává i nenáročnou údržbu, a proto se hodí i do vytíženějších domácností.

Dobré vědět:
1. V případě, že jsou vlasové příze pod těžkými předměty rozdrceny, měly by být příze v této oblasti přednostně nejprve vykartáčovány a poté vysáty.
2. Aby se prach nahromaděný na koberci neusazoval mezi vlasovými nitěmi a na podlaze, měla by být údržba prováděna za pomocí vysavače v určitých intervalech.
3. Proces zametání provádějte vysavačem ve směru zametání vlasových přízí koberce a pomalými pohyby. Koberec by během čištění neměl být vystaven tvrdým nárazům.
4. Při čištění koberce byste se měli vyvarovat použití přebytečné vody a čistícího prostředku. Při čištění zároveň nikdy nepoužívejte bělidla nebo podobné chemické prostředky. Koberec čištěte pomocí pracího prostředku a aviváže, které jsou v souladu s TSE.
5. Případnou tekutinu rozlitou na koberec lze v případě rychlého zásahu ihned odstranit. Skvrny je třeba nejprve vysát na vysoké úrovni vysavače a poté jemnými pohyby vyčistit malým množstvím vody a šamponu na koberce. Po procesu čištění by měla být zbývající vlhkost odstraněna vysavačem nebo hadříkem absorbujícím vlhkost.
6. Proces odstraňování skvrn nejprve vyzkoušejte na neviditelné části koberce pomocí čistícího prostředku, který k odstranění skvrn použijete.
7. Vlasové nitě v oblasti, kde se provádí čištění, by měly být pročesány kartáčem tak, aby stály vzpřímeně.
8. Koberec by měl být umístěn mimo dosah kamen a podobných tepelných zařízení.
9. Jelikož přímé sluneční záření koberec poškodí, neměl by být v takovém prostředí ponechán delší dobu.
10. Koberec doporučujeme prát v ruce nebo v pračce při maximální teplotě 30 stupňů.