styl-domu.cz

Zelená rozkládací pohovka s úložným prostorem Mazzini Sofas Muguet, pravý roh

Zelená rozkládací pohovka s úložným prostorem Mazzini Sofas Muguet, pravý roh od známého výrobce Mazzini Sofas můžete najít zrovna opravdu levně! Akční cena již od 37 990 Kč.
EAN: 5901122060765
Zelená rozkládací pohovka s úložným prostorem Mazzini Sofas Muguet
Ověřit dostupnost
Značka: Mazzini Sofas
37 990

Zelená rozkládací pohovka s úložným prostorem Mazzini Sofas Muguet, pravý roh – Nechte se unést na vábivé vlně inspirované luxusním glamour stylem. Stačí vám k tomu rohová pohovka s lenoškou z kolekce Muguet od značky Mazzini Sofas. Na první pohled zaujme nadýchanou opěrní a sedací částí. Celkový dojem utváří dva polštářky, kterým to nejvíce sluší u elegantních područek.

Pohovku lze rozložit. Nabízí tak hodně prostoru, na kterém se můžete parádně vyspat a pohodlně se rozvalit. Další výhodou je i úložný prostor, do kterého můžete uložit deky, polštáře či peřiny.

Její celková nosnost je 450 kg, a to díky luxusně působícím kovovým nohám ve zlaté barvě. Pohovka má rám z masivního borovicového dřeva a čalounění z polyesterových vláken. Ta mají vysokou hodnotu Martindale, která určuje jejich odolnost proti oděru. A tento designový kousek je na tom velmi dobře.

Co je to Martindale test?
Při testu Martindale se otáčí normovaný plstěný kotouč, který stále zesilujícím tlakem na povrch tkaniny dojde až do momentu, kdy se přetrhnou první dvě vlákna textilie, nebo se do povrchu prodře díra. V tu chvíli se přístroj zastaví a udá počet otáček, které kotouč vykonal. Právě to je hodnota Martindale.

O značce:
Značka Mazzini Sofas má ve své nabídce nábytek vyráběný v Evropě, který je laděný do oblíbeného skandinávského stylu. V jejich repertoáru lze vybírat z pohovek, křesel, židlí, pufů, podnožek, čalouněných lavic nebo také postelových čel. Jejich design si oblíbily i sítě vyhlášených hotelů a lázní, kde právě tento nábytek dotváří atmosféru k dokonalosti. Vyberte si z široké variace designů, textilií a barev, které vám splní sen o krásném bydlení jednou provždy.