styl-domu.cz

Žehlicí prkno Wenko Classic

Žehlicí prkno Wenko Classic od společnosti Wenko můžete pořídit tady nyní skutečně výhodně! Aktuálně v akci za 1 990 Kč.
EAN: 4008838309346
Žehlicí prkno Wenko Classic
Ověřit dostupnost
Značka: Wenko
1 990

Žehlicí prkno Wenko Classic – Ve chvílích, kdy se snažíte uspořádat své oblečení, vám jde častokrát hlava kolem? Dejte svým skříním a šatníku řád jednou provždy s elegantními pomocníky značky Wenko.

Praktický žehlící stůl nabízí ideální žehlící plochu o délce 120 cm a šířce 38 cm, a tedy dostatek prostoru pro každodenní žehlení. Pokud se stůl nepoužívá, lze jej sklopit, aby se ušetřilo místo (150 x 38 x 7 cm).

Žehlicí prkno lze pomocí páky snadno nastavit na výšku mezi 73 a 95 cm a flexibilně se tak přizpůsobit velikosti těla.

Je vybaveno paropropustným potahem v trendovém šedém vzoru z robustní bavlněné tkaniny a měkkou, extra silnou pěnovou vrstvou o průměru 8 mm, která umožňuje jemné žehlení bez vrásek.

Všechny běžné žehličky najdou na železné poličce atraktivní a bezpečné místo (velikost police: 30 x 18 cm, prohlubeň v polici: 15,5 x 13 cm).

Znáte Wenko? Tato oblíbená německá značka vyrábí praktické a dokonale funkční doplňky do domácnosti, které vám zjednoduší každodenní život. Ať už potřebujete pomoct s úklidem nebo vyřešit organizaci v šatně, koupelně nebo kuchyni, styloví Wenko pomocníci budou vždy správným řešením. ♥