styl-domu.cz

Zdobička z nerezové oceli s 6 nástavci Mason Cash Piping

Zdobička z nerezové oceli s 6 nástavci Mason Cash Piping od top značky Mason Cash můžete získat právě teď se slevou! Cena od 319 Kč.
EAN: 5010853200507
Zdobička z nerezové oceli s 6 nástavci Mason Cash Piping

Zdobička z nerezové oceli s 6 nástavci Mason Cash Piping – Zdobení je pomyslnou třešničkou na dortu každého dezertu i koláče, i na tyto maličkosti Mason Cash myslí. Je jen na vás, jestli dort ozdobíte krémem, fondánem anebo svíčkami.

Značka, která je tu pro vás více než 200 let:
Mason Cash je dnes už legendární značkou nádobí, která se zrodila před více než 200 lety v Anglii. Bere si to nejlepší z tradičních viktoriánských kuchyní a za celou dobu své existence mění své výrobky jen minimálně. Jedné věci se ale drží stále – kvalitní kameniny, ze kterých vyrábí ikonické mísy. I proto je volbou mnoha kuchařů po celém světě.

Pozvěte i do své kuchyně nádherné kuchyňské pomocníky Mason Cash, se kterými půjde pečení a příprava jídel od pěkně od ruky.

Hledáte-li krásné bytové doplňky, dekorace, nábytek pro váš stylový domov? Chcete mít romantické bydlení ve vašem oblíbeném stylu? Již hledat nemusíme, náš styl domu pro vás připravil nekonečnou porci inspirace pro váš vysněný domov. V našem sortimentu najdete nábytek a bytové doplňky přesně podle vašeho gusta. Nechybí vychytávky do kuchyně, koupelny nebo třeba na zahradu. Přesvědčte se sami.

© 2023, Copyright Nábytek a dekorace pro stylový domov