styl-domu.cz

Voděodolná samolepka na podlahu Ambiance Brown Style, 100 x 60 cm

Voděodolná samolepka na podlahu Ambiance Brown Style, 100 x 60 cm od oblíbené značky Ambiance můžete najít zrovna za akční cenu. Akční ceny od 1 190 Kč.
EAN: 5415231264995
Voděodolná samolepka na podlahu Ambiance Brown Style
Ověřit dostupnost
Značka: Ambiance
1 190

Voděodolná samolepka na podlahu Ambiance Brown Style, 100 x 60 cm – Chtělo by to vzpruhu do vašeho domova? Zkuste samolepku Ambiance, která vypráší nudným a holým stěnám kožich.

S citem nakombinované barvy i nápaditý design ale není vše, samolepky jsou totiž vyrobeny tak, abyste je snadno a rychle nalepili na zeď.

Dobré vědět:
• Samolepka se skládá z vrstvy vinylu (0,1 mm) a lamina (0,1 mm), a proto bez obtíží zvládne vodu, čistící prostředky i častější námahu.
• Zároveň odolává i teplotám od -40 do 85 °C. Není však vhodné ji lepit přímo na zdroj tepla, nehodí se proto do místností s podlahovým topením.
• Při běžném používání vydrží přibližně 3 roky.
• Aplikujte na suchý, čistý a hladký povrch. Samolepka bude držet, i když bude zakrývat spáry vaší podlahy. Při nalepování ji lze pohodlně přemístit.
• Samolepka nezanechává na podlaze žádné stopy, pokud je odstraněna do měsíce od aplikace. Následně se sice mohou objevit stopy lepidla, které lze však snadno vyčistit pomocí odlakovače či horké vody.