styl-domu.cz

Tmavě šedé rozkládací křesílko vhodné do exteriéru Karup Design Design OUT™ Hippo Dark Grey

Tmavě šedé rozkládací křesílko vhodné do exteriéru Karup Design Design OUT™ Hippo Dark Grey od top výrobce Karup Design pořídíte na našich stránkách teď právě v akci! Akční cena od 14 490 Kč.
EAN: 5713655109565
Bílé rozkládací křeslo vhodné do exteriéru Karup Design Design OUT™ Hippo White
Ověřit dostupnost
Značka: Karup Design
14 490

Tmavě šedé rozkládací křeslo vhodné do exteriéru Karup Design Design OUT™ Hippo Dark Grey – Rozložte jej za několik vteřin a z křesla je postel!

Hippo křeslo je vhodné jak do studentských pokojů, tak i na chatu, nebo jen tak na lenošení. Hippo je šikovně promyšlený, praktický, krásný a pohodlný přítel ochotný pomoci v případě větší návštěvy nebo nečekaného nocležníka.

Pevné spojení matrací je zajištěno jednoduše, a to pomocí suchých zipů.

Toto křeslo je součástí outdoorové kolekce značky Karup Design Design OUT™, díky které si můžete užívat všech pozitiv měkounkých futonů i na své zahradě nebo terase. Potah těchto kousků je totiž vyroben z prémiového materiálu dralon, který je odolný vůči skvrnám i vodě.

Užívejte si pohodlného relaxu jako byste snad byli ve vlastní posteli, ale se sluncem a mraky nad hlavou ♥

O značce Karup Design

Jednoduché, dobré a praktické. Značka Karup Design se soustředí na kvalitní bydlení a vytvoření více prostoru z mála.

První, čeho si na nábytku od značky Karup Design všimnete, je jednoduchý a čistý design. Ať už se zaměříte na variabilní pohovky, nebo futon pro hosty. Všechny návrhy vznikají v domovské zemi této inovativní značky, v Dánsku. Výroba probíhá v Evropě a výsledný produkt je zpracován do posledního detailu. K vám domů se dostane nábytek, který byl vyrobený s láskou k řemeslu a designu.

Multifunkční nábytek Karup Design se vzhlédl hlavně v Japonsku. Rychlé životní tempo a málo prostoru byly klíčem k úspěchu a pomohly dánským designérům vytvořit pohodlné futony, vychytané rámy pohovek a nábytek s dotykem japonských tradic.