styl-domu.cz

Tmavě modrá kameninová váza Kähler Design Hammershoi, výška 10 cm

Tmavě modrá kameninová váza Kähler Design Hammershoi, výška 10 cm od značky Kähler Design snadno můžete najít zde téměř zdarma! Teď za akční cenu 1 390 Kč.
EAN: 5703779181837
Antracitová kameninová váza Kähler Design Hammershoi

Zelená kameninová váza Kähler Design Hammershoi, ⌀ 16,5 cm – Mezi vázami z kolekce Hammershoi od dánské značky Kähler Design najdete vždy tu poslední tečku, která vašemu domovu chyběla k dokonalosti.

Minimalisticky laděný design s prostými liniemi a jemnými tóny vás okouzlí. Jejich velkým plusem je variabilita, a tak tyto vázy nejsou předurčeny k jednomu konkrétnímu stylu interiéru. Vy se proto nemusíte trápit otázkami, zda se bude hodit do vašeho domu. Bude ♥

O značce:
Je to už více než 175 let, kdy v jednom dánském městě zvaném Næstved vznikla v malé hrnčířské dílně první vázička. To byl počátek designové značky Kähler Design, která od té chvíle drží krok s dobou a tvoří doplňky a dekorace, které se hodí do nejedné domácnosti.

Již v roce 1889 tato značka svou keramikou zapůsobila na světové výstavě v Paříži. V jejich kolekcích si můžete všimnout spojení historie a moderního puncu. Důležitou součástí historie této značky jsou také malíři, kteří produktům dávají osobitou tvář.