styl-domu.cz

Svíčka s vůní kokosu a slaného mořského vzduchu WoodWick Exotický ostrov, 55 hodin hoření

Svíčka s vůní kokosu a slaného mořského vzduchu WoodWick Exotický ostrov, 55 hodin hoření od značky s dobrým jménem WoodWick snadno seženete v naší nabídce za báječnou cenu. Akční ceny od 799 Kč.
EAN: 5038581054537
Svíčka s vůní kokosu a slaného mořského vzduchu WoodWick Exotický ostrov
Ověřit dostupnost
Značka: WoodWick
799

Svíčka s vůní kokosu a slaného mořského vzduchu WoodWick Exotický ostrov, 55 hodin hoření – Značka WoodWick předvádí při výrobě svíček dokonalou magii! Díky těm správným ingrediencím vás díky jedinému voňavému vánku přenese doprostřed vaší oblíbené části roku a navíc navodí hřejivou atmosféru, jež vám rozbuší srdce.

Svíčka je ručně vyrobená v USA za použití vysoce kvalitních vosků, kde významnou složku hraje sójový vosk. Ten hoří až o 50% déle než parafín, je vyroben z trvale udržitelných zdrojů a je biologicky rozložitelný. Unikátní 100% přírodní dřevěný knot zajistí efekt věrně praskajícího ohně v krbu a extra zářivý plamen.

Díky použitým voskům a přírodnímu dřevěnému knotu hoří svíčky WoodWick bezproblémově a mají jednu z nejdelších dob hoření. Dopřejte si tu nejvybranější vůni, která ani postupem času nevymizí.

Trojvrstvá svíčka vás postupně překvapí hned 3 různými vůněmi:

Coastal Sunset – květinová vůně s tóny kokosu a slaného mořského vzduchu.

Seaside Mimosa – perfektní vůně přímořského letního koktejlu ze šťavnatých citrusů a šumivého šampaňského.

Island Coconut – vůně tropického ovoce a kokosu s náznaky nekonečných bílých pláží tyrkysové vody.