styl-domu.cz

Světle zelená kameninová forma na pečení Casafina Forma, 260 ml

Světle zelená kameninová forma na pečení Casafina Forma, 260 ml od top značky Casafina snadno můžete pořídit zde nyní se slevou. Ceny již od 369 Kč.
EAN: 5606739816865
Bílá kameninová forma na pečení Casafina Forma
Ověřit dostupnost
Značka: Casafina
369

Bílá kameninová forma na pečení Casafina Forma, ø 14 cm – Nádobí a pečící formy z kolekce Forma vás okouzlí svou něžnou jemností, která se hodí pro servírování a tabuli ve rustikálním i minimalistickém scandi stylu.

Proč zvolit nádobí z kameniny?
⦁ Je odolné vůči vysokým teplotám.
⦁ Má nepřilnavý povrch.
Skvěle drží teplo i po vytažení z trouby.
⦁ Díky glazovanému povrchu snadno odolává ostrým čepelím nožů.
⦁ S klidem ho můžete dát do trouby, mikrovlnky, myčky i mrazáku.

O značce Casafina:

Donna Cacciatore Smith vyrůstala v Americe, ale kořeny její rodiny sahají až do slunné Itálie. S láskou vzpomíná na své dětství provoněné kořením z tradičních italských jídel, které vařila její babička. Z těchto vzpomínek se zrodila Donnina velká láska ke gastronomii, která ovlivnila i její budoucí život.

V dospělosti se její pozornost zaměřila na stolování. Společně s manželem založila značku Casafina a na svých cestách po Evropě sbírala inspiraci pro zakázkovou výrobu kuchyňského nádobí.

Nakonec se rozhodli pro osvědčeného portugalského výrobce, a tak postupně vznikla unikátní kolekce kameninových výrobků, které jsou ovlivněny italským designem a vášní k jídlu.Casafina nabízí širokou škálu kuchyňského nádobí, které je ručně vyráběné a glazované.