styl-domu.cz

Světle zelená kameninová forma na muffin Casafina Forma, ø 7 cm

Světle zelená kameninová forma na muffin Casafina Forma, ø 7 cm od oblíbené značky Casafina snadno můžete sehnat u nás právě skutečně levně! Aktuálně v akci za 199 Kč.
EAN: 5606739816858
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Casafina
199

Bílá kameninová forma na muffin Casafina Forma, ø 7 cm – Nádobí a pečící formy z kolekce Forma vás okouzlí svou něžnou jemností, která se hodí pro servírování a tabuli ve rustikálním i minimalistickém scandi stylu.

Proč zvolit nádobí z kameniny?
⦁ Je odolné vůči vysokým teplotám.
⦁ Má nepřilnavý povrch.
Skvěle drží teplo i po vytažení z trouby.
⦁ Díky glazovanému povrchu snadno odolává ostrým čepelím nožů.
⦁ S klidem ho můžete dát do trouby, mikrovlnky, myčky i mrazáku.

O značce Casafina:

Donna Cacciatore Smith vyrůstala v Americe, ale kořeny její rodiny sahají až do slunné Itálie. S láskou vzpomíná na své dětství provoněné kořením z tradičních italských jídel, které vařila její babička. Z těchto vzpomínek se zrodila Donnina velká láska ke gastronomii, která ovlivnila i její budoucí život.

V dospělosti se její pozornost zaměřila na stolování. Společně s manželem založila značku Casafina a na svých cestách po Evropě sbírala inspiraci pro zakázkovou výrobu kuchyňského nádobí.

Nakonec se rozhodli pro osvědčeného portugalského výrobce, a tak postupně vznikla unikátní kolekce kameninových výrobků, které jsou ovlivněny italským designem a vášní k jídlu.Casafina nabízí širokou škálu kuchyňského nádobí, které je ručně vyráběné a glazované.