styl-domu.cz

Světle šedý koberec vhodný i na ven Elle Decoration Secret Millau, 80 x 150 cm

Světle šedý koberec vhodný i na ven Elle Decoration Secret Millau, 80 x 150 cm od populárního výrobce Elle Decoration jednoduše najdete teď opravdu výhodně. Akční cena 3 490 Kč.
EAN: 4260628024017
Krémovobéžový koberec vhodný i na ven Elle Decoration Secret Millau

Krémovobéžový koberec vhodný i na ven Elle Decoration Secret Millau, 140 x 200 cm – Koberec z kolekce Secret od značky Elle Decoration dodá vašemu domovu šťávu a tolik potřebné pohodlí. Hodí se ale nejen do interiéru, krásu s ním naděláte i venku. Ozdobit si s ním tak můžete jak terasu, tak třeba balkon.

O kolekci Secret:
Tato kolekce nabízí řadu koberců vhodných i na ven, které jsou vyvedené ve světlých tónech jako je béžová, růžová či modrá. Ozdobeny jsou jemnými vzory, který umocňují nápaditost celého designu. I přes svou elegantní ulitu však jde o velmi odolné kousky, které vydrží i venkovní podmínky.

O značce Elle Decoration:
Francouzský šarm se značka Elle Decoration rozhodla dostat do celého světa pomocí stylových koberců. V jejím repertoáru jsou převážně kousky v neutrálních tónech s jemnými vzory. Při výrobě si dává záležet nejen na zachycení stylu inspirovaného Francií, ale také na kvalitním provedení a zpracování materiálů.