styl-domu.cz

Světle růžové závěsné svítidlo Leitmotiv Slender, výška 14,5 cm

Světle růžové závěsné svítidlo Leitmotiv Slender, výška 14,5 cm pocházející od značky Leitmotiv jednoduše získáte na našich stránkách teď opravdu výhodně. Ceny od 799 Kč.
EAN: 8714302668609
Světle růžové závěsné svítidlo Leitmotiv Slender
Ověřit dostupnost
Značka: Leitmotiv
799

Světle růžové závěsné svítidlo Leitmotiv Slender, výška 14,5 cm – Hledáte do svého stylového bydlení i originální a neotřelé svítidlo? Toto závěsné dodá celé místnosti moderní nádech a bude mu to slušet jak nad jídelním stolem, tak v obýváku.

K tomu, aby dobře sloužilo, potřebuje žárovku E27 o výkonu maximálně 40 W. Tato žárovka není součástí balení.

O značce:

Místo dřeva dáte přednost kovu a daleko víc než plast vás láká sklo? Celkově vás víc baví nekonvenční materiály a zpracování? Pak jste tu správně. Značka Leitmotiv je totiž skvělou ukázkou scandi a lehce industriálního stylu, ke kterému tyhle materiály jednoznačně patří.

Hledáte-li krásné bytové doplňky, dekorace, nábytek pro váš stylový domov? Chcete mít romantické bydlení ve vašem oblíbeném stylu? Již hledat nemusíme, náš styl domu pro vás připravil nekonečnou porci inspirace pro váš vysněný domov. V našem sortimentu najdete nábytek a bytové doplňky přesně podle vašeho gusta. Nechybí vychytávky do kuchyně, koupelny nebo třeba na zahradu. Přesvědčte se sami.

© 2023, Copyright Nábytek a dekorace pro stylový domov