styl-domu.cz

Sluchátka Frends Layla Oil Slick

Sluchátka Frends Layla Oil Slick od známé značky Frends můžete najít u nás nyní téměř zdarma! Teď za akční cenu 5 990 Kč.
EAN: 819249010493
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Frends
5 990

Sluchátka Frends Layla Oil Slick – Olejová skvrna lesknoucí se ve svitu slunce – tenhle výjev ulice je vizuálním magnetem, od kterého se zrak jen tak nehne. A právě tento hypnotický prvek inspiroval značku Frends k nové kolekci sluchátek. Čiší z nich nespoutanost, osobitost a styl, jemnost, rebélie i fantazijnost. Sluchátka The Layla jsou sexy doplňkem, který je zlomovým momentem mezi spojením elektroniky a ženského sofistikované světa. Nejsou navrhovány jen jako prostředník hudby, ale jako forma udávající nové tempo a nový pohled.

Při výrobě je na sluchátka pohlíženo jako na luxusní šperk. Jsou proto perfektní do posledního detailu, a to nejen po vizuální stránce, ale i té technické. Speciální 30 mm membrána zajišťuje ten nejlepší zvuk, jaký jste kdy slyšeli. Myslelo se i na pohodlí, takže sluchátka jsou vyrobená z paměťové pěny a jsou pro jakékoli případy o 90° otočná. A zlatým puncem tohoto skvostu je dárková krabička na magnetické zapínání.

.