styl-domu.cz

Skleněná karafa Eva Solo, 1 l

Skleněná karafa Eva Solo, 1 l od kvalitního výrobce Eva Solo snadno můžete najít bezpečně online za výhodnou cenu. Nabídka od 979 Kč.
EAN: 5706631029940
Skleněná karafa Eva Solo
Ověřit dostupnost
Značka: Eva Solo
979

Skleněná karafa Eva Solo, 1 l – K vínu nepatří jen chvilka pohody a zábavy, ale i následná péče o něj. Nedopité víno totiž potřebuje řádnou péči, abyste si to příjemné vinné opojení mohli vychutnat klidně i druhý den. Jenže jak dostat karafu na víno do lednice? Musíte propočítat, zda se tam vejde, případně jak přeskládat ostatní věci, abyste ji dovnitř dostali v rozumném postavení. I tahle drobnost dokáže značně znepříjemnit celý večer v duchu koštování.

Eva Solo se tak inspirovala starými lahvemi od mléka a dala jejich tvaru novou podobu a funkci. Čisté sklo je tak tvarováno za účelem toho, aby se karafa bez problémů vešla do dveří lednice. Zakončena je elegantním víčkem, díky kterému víno nenatáhne žádné pachy z ostatních potravin. Hrdlo celé karafy je navíc formováno tak, abyste do ní mohli pohodlně vkládat kostky ledu nebo plátky citronu. Jakmile vám tedy dojde víno, karafa poslouží i na jakékoli jiné nápoje domácí výroby.