styl-domu.cz

Set zahradního nábytku z umělého ratanu Timpana Melony

Set zahradního nábytku z umělého ratanu Timpana Melony od předního výrobce Timpana snadno můžete sehnat právě teď u nás za mimořádně nízkou cenu! Aktuálně v akci za 4 690 Kč.
EAN: 1327378
Set zahradního nábytku z umělého ratanu Timpana Melony
Ověřit dostupnost
Značka: Timpana
4 690

Set zahradního nábytku z umělého ratanu Timpana Melony – Užijte si jarní a letní dny se vší parádou. S lehkým a stylovým nábytkem Timpana bez námahy vytvoříte odpočinkovou oázu na zahradě, terase i balkonu. A že vás nebaví shánět jednotlivé kousky nábytku zvlášť? Pak vás nadchne praktický set, který již obsahuje vše potřebné, a to včetně pohodlného polstrování. A tak můžete bez jakýchkoliv dalších průtahů už během pár chvil po vybalení odpočívat u své první venkovní kávičky ♥

Znáte všechny výhody umělého ratanu?

odolnost – Nábytek z umělého ratanu je odolnější proti nepříznivým vlivům počasí. Hravě si poradí s deštěm, pálícím sluncem i mrazem.

vzhled – Umělý ratan přináší to nejlepší spojení ze synteticky vyrobeného a přírodní ratanu. Je skoro k nerozeznání od přírodního ratanu, ale na rozdíl od něj se vyrábí ve všech odstínech, na které si jen vzpomenete. Můžete si tak vybrat barvu, která se přesně hodí přímo na vaši zahradu

jednoduchá údržba – Nábytek nevyžaduje žádnou speciální péči. Bohatě mu postačí občasné umytí houbičkou namočenou ve vodě s kapkou saponátu.

recyklovatelnost – Pokud vám není lhostejná naše planeta, zvolte si nábytek, který se dá zrecyklovat. Umělý ratan je toho zářným příkladem, je totiž 100% recyklovatelný.

je odolnější vůči blednutí – Statečně odolává slunečním paprskům, tudíž se můžete těšit z jeho krásné barvy každé léto ♥

lehká manipulace – Díky lehoučké konstrukci ho můžete kamkoliv přemístit, a to i bez chlapské pomoci.

voděodolnost – I když budou venku padat trakaře, umělý ratan to jen tak nerozhází. Nevstřebá totiž žádnou tekutinu. Před deštěm je tedy naprosto v bezpečí.

Sada obsahuje:
2x křeslo (57 x 54 x 84 cm)
1x stolek (46 x 46 x 38 cm)
tloušťka polstrování: 5 cm