styl-domu.cz

Set kovového zahradního nábytku v olivově zelené barvě Ezeis Alicante

Set kovového zahradního nábytku v olivově zelené barvě Ezeis Alicante od odblíbeného výrobce Ezeis snadno můžete pořídit zde teď právě v akci. Nabídky již od 85 990 Kč.
EAN: 1417321
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Ezeis
85 990

Set kovového zahradního nábytku v olivově zelené barvě Ezeis Alicante – Užijte si krásu venkovního stolování s tímto setem zahradního nábytku Alicante od značky Ezeis. Set obsahuje zahradní stolek s rozkládacím mechanismem a 4 židle.

Je vyroben z bezešvých vyztužených hliníkových plechů s práškovou povrchovou úpravou, navržených tak, aby odolávaly UV záření, vodě a korozi. Stůl má sofistikovaný vzhled, který dotvářejí nohy z masivního teakového dřeva s certifikací FSC®, která zaručuje, že bylo dřevo vytěženo podle nejpřísnějších ekologických a environmentálních pravidel z odpovědných zdrojů. Stůl splňuje bezpečnostní normy Evropské unie a je speciálně navržen tak, aby vydržel povětrnostní podmínky a vydržel nepřetržité každodenní používání. Lze jej rozložit a přizpůsobit jej tak 6 osobám.

Materiály prémiové kvality umožňují, aby výrobky zůstaly venku po celý rok bez nutnosti zvláštní údržby, jelikož hliník ve vlhkém prostředí nekoroduje.