styl-domu.cz

Šedo-žlutý koberec Asiatic Carpets Big Zig, 120 x 170 cm

Šedo-žlutý koberec Asiatic Carpets Big Zig, 120 x 170 cm od známé značky Asiatic Carpets získáte právě nyní ve výprodejové akci! Akční ceny od 9 490 Kč.
EAN: 5031706697619
Produkt bez obrázku

Šedo-žlutý koberec Asiatic Carpets Reef Big Zig, 200 x 290 cm – Jemně rozverný design ve spojení s vlákny ze 100% vlny. Takový recept zvolila londýnská značka Asiatic Carpets při vytváření kolekce Reef. Vsaďte na vytříbenou kombinaci jemných barev i jednoduchých vzorů, který zapadne do elegantně laděného i bohémského interiéru. Kvalita tohoto koberce je stvrzena i precizním tkaním a ručním zdobením.

Vlněný materiál oplývá vynikajícími vlastnostmi. Vlákna jsou nejen silná, ale přirozeně vzdorují chladu a nečistotám. Vyznačují se také skvělými tepelně a zvukově izolačními schopnostmi. Výrobky z vlny jsou rovněž přirozeně odolné vůči ohni a statické elektřině, tudíž vás mohou doprovázet po několik generací.

Vlněný povrch je velmi hebký a příjemný pro bosou nohu.

Zpočátku může koberec pouštět vlas, jedná se ale o přirozený jev u vlny a nejde o problém kvality. Brzy se ale ustálí a můžete si roky vychutnávat jeho hřejivý povrch.