styl-domu.cz

Sada 3 miniaturních kameninových tmavě modrých váz Kähler Design Hammershoi Miniature

Sada 3 miniaturních kameninových tmavě modrých váz Kähler Design Hammershoi Miniature originál od výrobce Kähler Design můžete pořídit tady v akci! Ceny již od 1 390 Kč.
EAN: 5703779181806
Sada 3 miniaturních kameninových váz Kähler Design Hammershoi Miniature Warm Palette

Sada 3 miniaturních kameninových tmavě modrých váz Kähler Design Hammershoi Miniature – Se sadou miniaturních váz z kolekce Hammershoi od dánské značky Kähler Design najdete ten vysněný doplněk, který vašemu konferenčnímu nebo toaletnímu stolku chyběl k dokonalosti.

Minimalisticky laděný design s prostými liniemi a jemnými tóny vás okouzlí. Jejich velkým plusem je variabilita, a tak tyto vázy nejsou předurčeny k jednomu konkrétnímu stylu interiéru. Vy se proto nemusíte trápit otázkami, zda se bude hodit do vašeho domu.

Poznámka: Jedná se o zmenšeniny dekorací, proto prosíme nepřehlédněte konkrétní rozměry produktů.

Rozměry váz:
a) ⌀ 7 cm, výška: 5,5 cm
b) ⌀ 6 cm, výška: 6,5 cm
c) ⌀ 5 cm, výška: 8,5 cm

O značce:
Je to už více než 175 let, kdy v jednom dánském městě zvaném Næstved vznikla v malé hrnčířské dílně první vázička. To byl počátek designové značky Kähler Design, která od té chvíle drží krok s dobou a tvoří doplňky a dekorace, které se hodí do nejedné domácnosti.

Již v roce 1889 tato značka svou keramikou zapůsobila na světové výstavě v Paříži. V jejich kolekcích si můžete všimnout spojení historie a moderního puncu. Důležitou součástí historie této značky jsou také malíři, kteří produktům dávají osobitou tvář.