styl-domu.cz

Sada 2 červených keramických formiček ramequin Emile Henry N°10

Sada 2 červených keramických formiček ramequin Emile Henry N°10 pocházející od značky Emile Henry snadno můžete sehnat nyní ve výprodejové akci! Nyní za akční cenu 479 Kč.
EAN: 3289313440100
Sada 2 červených keramických formiček ramequin Emile Henry N°10

Sada 2 červených keramických formiček ramequin Emile Henry N°10 – Ramequin je francouzský název pro malou jednoporcovou formičku. V gastronomii se používá nejčastěji pro oblíbené soufflé, které v ní rovnou naservírujete. Můžete ji ale využít na pečení cupcaků, muffinů nebo mini cheesecaků. Zároveň v ní krásně naservírujete i domácí paštiku či gratinované brambory jako přílohu.

V této sadě jsou tyto univerzální formičky rovnou dvě a tak si můžete užít hned dvakrát tolik dobrot.

O značce:

Francouzská rodinná firma Emile Henry je pojmem mezi všemi, kteří propadli umění pečení a vaření. Jejich ručně vyráběné keramické nádobí té nejvyšší kvality dává klasickému obědu novou tvář. Výjimečný vzhled, díky kterému nejen pečení, ale i samotné servírování v miskách a formách, bude gurmánským zážitkem přitom přináší od roku 1848.

Díky speciální technologii je keramika odolná proti nárazu a poškrábání, takže na ní můžete klidně krájet a používat ostré nástroje. Všechny skvosty značky Emile Henry jsou navíc vhodné do myčky na nádobí, mikrovlnné trouby a dokonce i do mrazáku.

Recept na nejlepší koláč máme každý jiný, ale pokud jde o to nejlepší nádobí na pečení, u všech znalců to vyhrává Emile Henry.