styl-domu.cz

Růžový cestovní kufr na kolečkách s USB portem My Valice COLORS RESSNO Medium Suitcase

Růžový cestovní kufr na kolečkách s USB portem My Valice COLORS RESSNO Medium Suitcase od populární značky Myvalice snadno získáte u nás teď skutečně levně. Právě lze objednat jen za 1 290 Kč.
EAN: 8681875289190
Růžový cestovní kufr na kolečkách s USB portem My Valice COLORS RESSNO Medium Suitcase
Ověřit dostupnost
Značka: Myvalice
1 290

Růžový cestovní kufr na kolečkách s USB portem My Valice COLORS RESSNO Medium Suitcase – Vydejte se na dobrodružnou cestu kolem světa! Jen nezapomeňte na pořádný kufr, bez kterého by cestování nebylo ono.

Tento kufr na kolečkách otočných o 360° nabízí dostatek vnitřního prostoru. Materiál je velice odolný a kvalitně zpracovaný. Místo obvyklých nýtů se při výrobě použili ocelové šrouby, které drží konstrukci kufru pospolu.

zabudovaný USB port, díky kterému si za každé situace můžete nabít mobil či tablet. To se na cestách opravdu hodí. Nebude tak hrozit, že byste někde zůstali bez energie. Stačí do kufru vložit vlastní powerbanku a máte vyhráno.

Design kufru je unisexový, můžete si ho tedy půjčovat se svým protějškem. Pokud ale holdujete společnému cestování, můžete si ho pořídit rovnou dvakrát (případně v rozdílných barevných provedeních), díky čemuž spolu budete náramně ladit.

Kufr se zapínání na zip a kódový zámek, který zajistí maximální bezpečí před vynalézavými zlodějíčky.

O značce:
Turecka značka My Valice založena roku 1998 v Istanbulu nabízí rozmanitou škálu cestovních kufrů, tašek a batohů. Jejich hlavním krédem je tvořit takové kousky, které budou nejen dobře vypadat, ale které vám usnadní cestování, ať už to bude kamkoliv.