styl-domu.cz

Růžová dětská zástěra s chňapkou a čepicí Flexa Play Chef´s Costume

Růžová dětská zástěra s chňapkou a čepicí Flexa Play Chef´s Costume od výrobce Flexa snadno můžete pořídit teď skutečně výhodně! Cena od 899 Kč.
EAN: 1290674
Růžová dětská zástěra s chňapkou a čepicí Flexa Play Chef´s Costume
Ověřit dostupnost
Značka: Flexa
899

Růžová dětská zástěra s chňapkou a čepicí Flexa Play Chef´s Costume – Snad každá malá hospodyňka či kuchtík vždy toužil po své vlastní malé kuchyňce, kde by po vzoru své maminky připravovaly všechny laskominy a pohoštění pro kamarádky. Sada zástěry, chňapky a kuchařské čapky ve vašem dítku vyvolá opravdový pocit profesionality. S chutí si pak bude hrát ve své dětské kuchyni nebo pomáhat rodičům při opravdovém vaření.

O značce:

Dánská značka Flexa s více než 45letou tradicí svými produkty podporuje kreativitu a rozvoj těch nejmenších členů rodiny. Kombinuje skandinávský design s tou nejvyšší kvalitou a bezpečností, která je na prvním místě. Výrobce používá jen čisté a nezávadné materiály. Laky bez formaldehydu založené na vodní bázi jsou samozřejmostí. Na srdci jim leží všechny potřeby dětí a produkty přizpůsobují tak, aby s nimi mohly být co nejdéle. Každý produkt je promyšlený do posledního detailu jak vizuálně, tak funkčně a není tedy divu, že byl tento výrobce již čtyřikrát oceněn cenou Red Dot Design Award.