styl-domu.cz

Ručně vyráběné přírodní mýdlo Almara Soap Mořská řasa

Ručně vyráběné přírodní mýdlo Almara Soap Mořská řasa od výrobce Almara Soap snadno můžete získat nyní opravdu výhodně. Akční ceny od 269 Kč.
EAN: 1365131
Produkt bez obrázku

Ručně vyráběné přírodní mýdlo Almara Soap Mořská řasa – Pro dámy se zralou pletí či suchou pletí a všechny, kteří hledají zvláčňující a hojivou kosmetiku je tu přírodní řešení se svůdnou vůní pačuli a květin v zemitých tónech. Tot intenzivní aroma podtrhuje relaxační efekt a pomáhá odhodit těžkosti dlouhého dne.
Mořská řasa je známá svými hydratačními antioxidačními a antibakteriálními účinky. Regenerační procesy také podporuje již zmíněná esence pačuli a kombinace růžového, zeleného a hnědého marockého jílu. Zatímco zelený jíl čistí, hnědý jíl, extra bohatý na minerály, pomáhá dehydrované pokožce a růžový jíl především zklidňuje.

Ručně vyrobené mýdlo od české značky Almara soap vám učaruje svou vůní i vzhledem. K tomu, abyste se jednoduše zamilovali stačí vyzkoušet sametově hebký dotek, který zanechává na pokožce. Pečlivě vybraná směs rostlinných olejů pleť nevysušuje, naopak jí dodá vláčnost.