styl-domu.cz

Ručně vyráběné mýdlo Almara Soap Merry Christmas

Ručně vyráběné mýdlo Almara Soap Merry Christmas pocházející od značky Almara Soap snadno můžete pořídit tady teď skutečně výhodně. Teď za akční cenu 269 Kč.
EAN: 1365181
Produkt bez obrázku

Ručně vyráběné mýdlo Almara Soap Merry Christmas – Cítíte to? To jsou Vánoce ve vzduchu, které se k nám nezadržitelně blíží. Tu pravou vánoční atmosféru plnou vůní skořice, cukroví a čerstvého dřeva můžete pocítit už nyní.

Designové mýdlo Merry Christmas vás okouzlí svou uklidňující vůni připomínající vánoční koření, jehličí a červené bobule. Zároveň váš domov provoní i neodolatelným nádechem ambry a pižma. Kromě vašeho nosu se bude navíc radovat i vaše vkusné oko. Díky nádhernému designu ve svátečních barvách je toto voňavé překvapení také ideálním dárkem pro vás nebo vaše blízké. Teď už vašim pokojným Vánocům nebude nich scházet.

Ručně vyrobené mýdlo od české značky Almara soap vám učaruje svou vůní i vzhledem. K tomu, abyste se jednoduše zamilovali stačí vyzkoušet sametově hebký dotek, který zanechává na pokožce. Pečlivě vybraná směs rostlinných olejů pleť nevysušuje, naopak jí dodá vláčnost.