styl-domu.cz

Prací gel na jemné prádlo Frosch, 1,5 l (22 praní)

Prací gel na jemné prádlo Frosch, 1,5 l (22 praní) od odblíbeného výrobce Unknown můžete najít tady teď skutečně výhodně. Nabídka již od 429 Kč.
EAN: 1340147
Prací gel na jemné prádlo Frosch
Ověřit dostupnost
Značka: Unknown
429

Prací gel na jemné prádlo Frosch, 1,5 l (22 praní) – Tekutý koncentrovaný prací gel Frosch Sensitive aloe vera je určen pro praní prádla v pračce při teplotách od 30°C do 95°C. Hodí se i na ruční praní (díky své šetrnosti k pokožce) nebo odstraňování skvrn. Není vhodný na vlnu a hedvábí.

Obsahuje systém aktivních látek a poskytuje silnou, avšak k pokožce šetrnou čisticí sílu bez přidání barviv a konzervačních prostředků. Prací prostředek obsahuje výtažek z listů aloe vera, který je známý svým hojivým účinkem. Riziko alergie je u tohoto přípravku velice nízké, užitá parfemace byla za tímto účelem pečlivě vybírána. Šetrnost k pokožce je dermatologicky testována.

Hledáte-li krásné bytové doplňky, dekorace, nábytek pro váš stylový domov? Chcete mít romantické bydlení ve vašem oblíbeném stylu? Již hledat nemusíme, náš styl domu pro vás připravil nekonečnou porci inspirace pro váš vysněný domov. V našem sortimentu najdete nábytek a bytové doplňky přesně podle vašeho gusta. Nechybí vychytávky do kuchyně, koupelny nebo třeba na zahradu. Přesvědčte se sami.

© 2023, Copyright Nábytek a dekorace pro stylový domov