styl-domu.cz

Povlak na polštář WeLoveBeds Beige, 70 x 80 cm

Povlak na polštář WeLoveBeds Beige, 70 x 80 cm od značky WeLoveBeds jednoduše můžete najít zde nyní v akci. Akční cena již od 799 Kč.
EAN: 5902409734119
Krémově bílý povlak na polštář WeLoveBeds Avorio

Povlak na polštář WeLoveBeds Beige, 70 x 80 cm – Příjemné povlečení je základ dobrého odpočinku. To od WeLoveBeds je vyrobeno z kvalitní bavlny, která vás bude hýčkat celou noc a kterou budete ráno jen těžko opouštět.

Při výrobě povlaku byla využitá egyptská mako bavlna tkaná v Miláně. Charakterizuje se neodolatelně hladkým a jemným povrchem, jenž vyniká i mimořádnou pevností.

O WeLoveBeds:

Značka pocházející z Polska dává důraz na dokonalost v každém detailu. V WeLoveBeds si tak dávají záležet na kvalitě všech látek, nití a zipů, které vybírají jen od prověřených dodavatelů. Každý kousek každého jejich produktu prochází striktní kontrolou a teprve po ní se může vydat na cestu k vám.

Jakmile jednou poznáte kvalitu této haute couture kvalitní práce, nebudete chtít již nic jiného. Týmu WeLoveBeds záleží na maximální spokojenosti zákazníka a maximální profesionalitě, ať už jde o zpracování samotného výrobku, nebo jeho kvalitu.