styl-domu.cz

Porcelánový vánoční hrnek Kähler Design Hammershoi Christmas Mug, 330 ml

Porcelánový vánoční hrnek Kähler Design Hammershoi Christmas Mug, 330 ml od top značky Kähler Design snadno můžete najít právě nyní téměř zdarma! Nabídky od 799 Kč.
EAN: 5703779181417
Porcelánový vánoční hrnek Kähler Design Hammershoi Christmas Mug

Porcelánový vánoční hrnek Kähler Design Hammershoi Christmas Mug, 330 ml – I na sváteční doplňky je dánská značka Kähler Design mistr. Pokud zrovna nemusíte přeplácané zdobení a výrazné barvy, sáhněte po tomto kousku. Je vyvedený v neutrálních a lehce kombinovatelných odstínech a navodí nezaměnitelnou vánoční atmosféru v moderním stylu.

O značce:
Je to už více než 175 let, kdy v jednom dánském městě zvaném Næstved vznikla v malé hrnčířské dílně první vázička. To byl počátek designové značky Kähler Design, která od té chvíle drží krok s dobou a tvoří doplňky a dekorace, které se hodí do nejedné domácnosti.

Již v roce 1889 tato značka svou keramikou zapůsobila na světové výstavě v Paříži. V jejich kolekcích si můžete všimnout spojení historie a moderního puncu. Důležitou součástí historie této značky jsou také malíři, kteří produktům dávají osobitou tvář.