styl-domu.cz

Pěnový oboustranný topper 200×200 cm Classic – Moonia

Pěnový oboustranný topper 200x200 cm Classic – Moonia od značky se zárukou kvality Moonia jednoduše pořídíte na našich stránkách teď právě opravdu levně! Produkt nakoupíte teď u nás za 4 490 Kč.
EAN: 8445027138978
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Moonia
4 490

Pěnový oboustranný topper 200×200 cm Classic – Moonia – Tento ergonomický pěnový topper Classic od značky Moonia lze díky speciální technologii Duo využívat po celý rok. Zatímco v zimě přijde vhod zejména strana s rovnými prošívanými liniemi poskytující zvýšenou měkkost a tepelnou regulaci, při parných letních nocích je ideální druhá strana zajišťující větší prodyšnost.

Topper se časem nedeformuje a zároveň je vyroben z materiálu ošetřeného protiplísňovým, protiroztočovým a antibakteriálním systémem pro bezstarostný spánek. K vám domů dorazí vakuově zabalený – před použitím jej tak nechte volně rozložený na hladkém povrchu alespoň po dobu 24 hodin.

Dobré vědět: Potah tohoto topperu doporučujeme čistit chemicky pomocí perchloretylenu. Zároveň je vhodné jej nechat sušit volně na vzduchu, bez přímého kontaktu se slunečními paprsky.