styl-domu.cz

Oboustranná matrace Moonia Regal Supreme, 160 x 200 cm

Oboustranná matrace Moonia Regal Supreme, 160 x 200 cm originál od značky Moonia jednoduše pořídíte u nás teď opravdu levně. Nyní lze objednat jen za 16 990 Kč.
EAN: 8445027030616
Středně tvrdá/extra tvrdá pěnová oboustranná matrace 200x200 cm Regal Supreme – Moonia
Ověřit dostupnost
Značka: Moonia
16 990

Oboustranná matrace Moonia Regal Supreme, 120 x 200 cm – Matrace Regal Supreme se vyznačuje maximální přizpůsobivostí a vysokou kvalitou. Má diferencované zóny, které podporují správné držení páteře a eliminují tlakové body, což pomáhá předcházet bolestem svalů během spánku.

Matrace se skládá z HR jádra s vysokou hustotou, které zajišťuje tuhost matrace a viskoelastického materiálu, který vytváří tzv. obláčkový efekt, dokonale se přizpůsobí tělu a zajistí optimální a zdravý odpočinek. Tento materiál lépe reguluje tělesnou teplotu a pomáhá dosáhnout plnohodnotného odpočinku. Vícevrstvé složení viskoelastické pěny, velmi měkké pěny Supersoft a vláken Biotherm zajišťuje pohodlné ležení a vysoký stupeň komfortu.

Oboustranná technologie Duo-System® umožňuje zvolit požadovanou tuhost. Na jedné straně můžete zvolit střední a na druhé straně vysokou.

Technické specifikace:
Tloušťka: +/- 30 cm
Viscoelastic + Viscosoft + Biotherm vlákna
Pression Care System
AirSense System
Pohodlná a přizpůsobivá tvrdost DuoSystem H2-H3: Střední tvrdost strany A a vysoká tvrdost strany B

Matrace má též sanitární systém proti plísním, roztočům a bakteriím pro ten nejlepší hygienický odpočinek. Potah matrace je antialergický a má též zesílený obvod a speciální bezpečnostní šití pro lepší kompaktnost.

Matrace je též oceněna systémem OEKO-TEX® a evropskou certifikací CETEM.

Výrobek se dodává ve vakuu a před použitím je nutné jej nechat 24 hodin odpočinout na hladkém povrchu. Pro zachování optimálního stavu výrobku je nutné jej vybalit do tří týdnů po obdržení.