styl-domu.cz

Oboustranná matrace Moonia Kingmax Multizone, 200 x 200 cm

Oboustranná matrace Moonia Kingmax Multizone, 200 x 200 cm od známého výrobce Moonia jednoduše získáte právě zde za výhodnou cenu. Teď v akci 12 490 Kč.
EAN: 8445027029894
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Moonia
12 490

Oboustranná matrace Moonia Kingmax Multizone, 90 x 200 cm – Vícezónová matrace Kingmax je pohodlný, přizpůsobivý a prodyšný model. Eliminuje tlakové body a zabezpečuje správnou polohu páteře. Viskoelastický materiál lépe reguluje tělesnou teplotu a pomáhá dosáhnout optimálního odpočinku.

Matrace má diferencované vícezónové části, díky kterým se dosahuje dokonalého rozložení hmotnosti.

Oboustranná technologie Duo-System® umožňuje kdykoli zvolit požadovanou konzistenci. Můžete si zvolit tuhost, kterou potřebujete: na jedné straně střední a na druhé straně vysokou. Doporučujeme pro osoby, které hledají střední oporu a vysokou přizpůsobivost.

Technické specifikace:
Tloušťka: +/- 30 cm
Viskoelastická + Viscosoft + vlákna Biotherm
Systém AirSense
Pohodlná a přizpůsobivá tvrdost DuoSystem H2-H3

Matrace má též sanitární systém proti plísním, roztočům a bakteriím pro ten nejlepší hygienický odpočinek. Potah matrace je antialergický a má též zesílený obvod a speciální bezpečnostní šití pro lepší kompaktnost.

Matrace je též oceněna systémem OEKO-TEX® a evropskou certifikací CETEM.

Výrobek se dodává ve vakuu a před použitím je nutné jej nechat 24 hodin odpočinout na hladkém povrchu. Pro zachování optimálního stavu výrobku je nutné jej vybalit do tří týdnů po obdržení.