styl-domu.cz

Nerezový toaletní kartáč Wenko Bosio Black Closed Form

Nerezový toaletní kartáč Wenko Bosio Black Closed Form od odblíbeného výrobce Wenko seženete zde teď právě za výprodejovou cenu! Ceny od 1 490 Kč.
EAN: 4008838274576
Nerezový toaletní kartáč Wenko Bosio Black Closed Form
Ověřit dostupnost
Značka: Wenko
1 490

Nerezový toaletní kartáč Wenko Bosio Black Closed Form – Jak vnést do své koupelny příjemnou atmosféru? Zaměřte se na výběr těch správných doplňků. Kolekce značky Wenko se vyznačuje promyšleným designem, který je nejen funkční, ale i stylový.

Výrobek můžete přidělat pomocí šroubů a hmoždinek, které jsou součástí balení. Instalaci ale můžete udělat i bez vrtání. Stačí si jen dokoupit tuto sadu Power Loc – extrémní připevnění na všechny povrchy jako jsou dlaždice, přírodní kámen, sklo, beton, kov, dřevo a mnoho typů plastů. Lze použít i na drsné a mírně nerovné plochy.

Znáte Wenko? Tato oblíbená německá značka vyrábí praktické a dokonale funkční doplňky do domácnosti, které vám zjednoduší každodenní život. Ať už potřebujete pomoct s úklidem nebo vyřešit organizaci v šatně, koupelně nebo kuchyni, styloví Wenko pomocníci budou vždy správným řešením. ♥