styl-domu.cz

Modrý bavlněný potah na žehlící prkno Wenko Air XL

Modrý bavlněný potah na žehlící prkno Wenko Air XL s osvědčenou značkou Wenko jednoduše získáte teď za akční cenu. Aktuálně v akci za 799 Kč.
EAN: 4008838318799
Modrý bavlněný potah na žehlící prkno Wenko Air Comfort
Ověřit dostupnost
Značka: Wenko
799

Modrý bavlněný potah na žehlící prkno Wenko Air Comfort, délka 125 cm – Potah Air Comfort přináší dokonalé výsledky žehlení bez mačkání. Postará se o to celkem 5 vrstev, díky nimž je celkový proces snazší, efektivnější a mnohem příjemnější. Speciální klouzavá funkce navíc umožňuje snadné a rychlé žehlení s faktorem úspory času až 50%.

Díky pružné tkanině se potah flexibilně přizpůsobí velikosti prkna a lze jej tedy použít univerzálně pro všechny prkna o maximální velikosti přibližně 110-125 x 30-40 cm. Navíc perfektně padne, aniž by docházelo k jakémukoliv zklouzávání.

Potah se skládá celkem z 5 vrstev:
1. 100% bavlna – Velmi hustá a odolná bavlna zabraňuje uklouznutí žehličky.
2. Pěnové polstrování o tloušťce 2 mm – Zajišťuje snadné žehlení bez vznikání záhybů a je zároveň velmi šetrné k oděvům.
3. Polstrování Molton – Hustá vrstva Molton absorbuje přebytečné teplo i páru, a proto je potah vhodný i pro napařovací žehličky.
4. Hliníková vrstva – Díky hliníkové vrstvě se vynaložené teplo odráží a oděvy tak stačí vyžehlit pouze z jedné strany. Uzavřená vrstva také zabraňuje kapání vody.
5. Pěnové polstrování o tloušťce 5 mm.