styl-domu.cz

Modrá nnástěnná samolepka Ambiance Moon And Clouds Love In The Stars

Modrá nnástěnná samolepka Ambiance Moon And Clouds Love In The Stars značky Ambiance snadno můžete sehnat tady a teď opravdu výhodně! Ceny od 579 Kč.
EAN: 5415231290192
Růžová nástěnná samolepka Ambiance Moon And Clouds Love In The Stars
Ověřit dostupnost
Značka: Ambiance
579

Růžová nástěnná samolepka Ambiance Moon And Clouds Love In The Stars – Vyzdobte dětský pokoj těmito nápadnými nástěnnými samolepkami se vzory mráčků a hvězdiček, které těm nejmenším budou při hraní i usínání dělat společnost. Jejich malé království tak bude hned útulnější a zábavnější.

Údržba je velmi jednoduchá, stačí ji otřít navlhčeným hadříkem. Nepoužívejte rozpouštěla ani agresivní čisticí prostředky. Samolepka může hůře držet na zdech, které byly natřeny méně než 30 dní dozadu, na zdech vystavených vlhkosti, na hrubých a zrnitých omítkách či na těch, které jsou natřené voděodolným silikonovým nátěrem. Při sundavání samolepky můžete zeď poškodit v případě, že je na ní více vrstev omítky, v místnosti je vlhkost či zeď ústí z druhé strany ven.

Rozměr samolepky ve tvaru měsíce je 25 x 30 cm a těch ve tvaru mráčků 20 x 35 cm. Balení obsahuje také 30 samolepek ve tvaru hvězd o rozměrech 2,5 cm a 2 cm.