styl-domu.cz

Modrá kovová rohová police na balkon ADDU MWH, výška 180 cm

Modrá kovová rohová police na balkon ADDU MWH, výška 180 cm od kvalitní značky ADDU snadno získáte na našich stránkách opravdu výhodně. Nyní za akční cenu 1 290 Kč.
EAN: 4041908122421
Tmavě šedá kovová rohová police na balkon Garden Pleasure MWH

Světle béžová kovová rohová police na balkon Garden Pleasure MWH, výška 100 cm – I na tom nejmenším balkónu si můžete zařídit pravý zahradnický ráj. Na rohovou několikapatrovou polici se vám vejde nespočet bylinek, okrasných květin, nebo třeba i balkonové zeleniny. To, že bydlíte v centru města totiž neznamená, že si ke snídani nemůžete dopřát vlastnoručně vypěstované rajčátko.
Pevný kovový rám zajistí polici stabilitu a odolnost vůči povětrnostním vlivům. Pestré barvy zase osvěží vaši zahrádku.

Vsaďte na kvalitu se zahradním nábytkem Garden Pleasure. V širokém sortimentu této značky naleznete to pravé posezení na zahradu, balkon nebo třeba i na předzahrádku svého bistra či restaurace. Veškeré kvalitní dřevo použité k výrobě se pyšní certifikací FSC ®, která zaručuje, že stromy pochází z lesů spravovaných udržitelným způsobem. Hliníkové kousky zase oceníte pro snadnou údržbu a lehkou manipulaci díky nízké hmotnosti. Která kolekce bude právě pro vás ta pravá?