styl-domu.cz

Hliníkový pekáč Kela Kerros, 40 x 25,5 cm

Hliníkový pekáč Kela Kerros, 40 x 25,5 cm od této skvělé značky Kela jde koupit u nás teď až neuvěřitelně levně. Nyní pořídíte za super cenu 2 190 Kč.
EAN: 4025457151521
Hliníkový pekáč Kela Kerros
Ověřit dostupnost
Značka: Kela
2 190

Hliníkový pekáč Kela Kerros, 40 x 25,5 cm – Milujete vůni pečeného kuřete nebo si libujete v pečené zelenině, která hraje všemi barvami? Staňte se mistrem ve své kuchyni a ukažte svým nejbližším, že kuchyň je vaše království.

Elegantní a kvalitní pekáče od značky Kela využijete na jakýkoliv pokrm. Díky perfektnímu tvaru se vejde hravě do každé trouby. Zároveň je dodávám i s přesně padnoucí poklicí.

Co se týká údržby, pekáče můžete bez problémů vložit do myčky na nádobí. Všechno nádobí kolekce Kerros je také odolné proti poškrábání.

Poznejte značku Kela:

Kela je německá značka s více než 100letou historií. Všechny její kuchyňské výrobky spojuje základní myšlenka a podstata značky – nekompromisní kvalita, nadčasový design a univerzálnost, díky které tito pomocníci padnou do jakékoli kuchyně a jsou vhodné opravdu jak pro začínající hospodyně, tak i pro špičkové šéfkuchaře.

Zkrátka spokojenost zaručena