styl-domu.cz

Fuchsiové kožené psaníčko Michael Kors Mott

Fuchsiové kožené psaníčko Michael Kors Mott od top výrobce Michael Kors snadno získáte právě v akci! Nabídka od 6 990 Kč.
EAN: 1244352
Fuchsiové kožené psaníčko Michael Kors Mott
Ověřit dostupnost
Značka: Michael Kors
6 990

Fuchsiové kožené psaníčko Michael Kors Mott – Stylové fuchsiové psaníčko z kolekce Mott od ikonické značky Michael Kors je ideálním doplňkem stylových žen, které se ve společnosti rády blýsknou.

K dispozici máte tři barevná provedení – smyslnou černou, hravou fuchsiovou a něžnou světle růžovou. Psaníčko má řetízkový ramenní popruh, který umocňuje celkový romantický design. Jeho výhodou je možnost odejmutí, takže psaníčko můžete elegantně držet v ruce bez plandajícího popruhu.

Uvnitř nabízí dostatek místa jak pro mobilní telefon, tak klíče a další menší nezbytnosti. Výhodou jsou i přihrádka na platební karty a další dokumenty.

Tento módní doplněk je z pravé kůže, která je zárukou kvality. Věnujte ji ale dostatečnou péči. Psaníčko pravidelně otírejte lehce navlhčeným hadříkem a zbavujte ho jak usedlých prachových částic, tak i různých skvrn. Doporučujeme použít i speciálně určené přípravky pro impregnaci pro zvýšení odolnosti a životnosti.

O značce:
Michael Kors je v módním světě známý pojem. Kousky tohoto ikonického amerického návrháře si zamilovala řada celebrit i blogerů. Jde zkrátka o ikonický módní pojem, které by neměl chybět žádné ženě zajímající se o poslední trendy. V repertoáru této značky na Bonami najdete jak kvalitní kabelky, designové hodinky ale také stylové sluneční brýle.

Další produkty od výrobce Michael Kors