styl-domu.cz

Dětská sada dřevěného nářadí Flexa Play Toolbox

Dětská sada dřevěného nářadí Flexa Play Toolbox originál od značky Flexa snadno můžete sehnat právě teď za výprodejovou cenu! Právě lze objednat jen za 1 290 Kč.
EAN: 1290688
Dětská sada dřevěného nářadí Flexa Play Toolbox
Ověřit dostupnost
Značka: Flexa
1 290

Dětská sada dřevěného nářadí Flexa Play Toolbox – Snad každý malý kutil vždy toužil po své vlastní malé dílničce, kde by po vzoru svého tatínka vyráběl a spravoval všechno možné. Nejen, že rozvíjí dětskou fantazii, ale i motorické schopnosti. Sada dřevěného nářadí je perfektním doplňkem k dětské dílničce. Tak pořiďte svému broučkovi hodnotnou hračku, na kterou bude vzpomínat celý život.

O značce:

Dánská značka Flexa s více než 45letou tradicí svými produkty podporuje kreativitu a rozvoj těch nejmenších členů rodiny. Kombinuje skandinávský design s tou nejvyšší kvalitou a bezpečností, která je na prvním místě. Výrobce používá jen čisté a nezávadné materiály. Laky bez formaldehydu založené na vodní bázi jsou samozřejmostí. Na srdci jim leží všechny potřeby dětí a produkty přizpůsobují tak, aby s nimi mohly být co nejdéle. Každý produkt je promyšlený do posledního detailu jak vizuálně, tak funkčně a není tedy divu, že byl tento výrobce již čtyřikrát oceněn cenou Red Dot Design Award.