styl-domu.cz

Červený samozavlažovací květináč Flower Lover Quadrato, 18 x 18 cm

Červený samozavlažovací květináč Flower Lover Quadrato, 18 x 18 cm od populárního výrobce Flower Lover jednoduše můžete získat zde nyní v akci. Teď za akční cenu 299 Kč.
EAN: 8595096908245
Produkt bez obrázku

Červený samozavlažovací květináč Flower Lover Quadrato, 18 x 18 cm – Tyto stylové samozavlažovací květináče originálně rozzáří váš interiér. Mají moderní design a provedení.

Součástí každého květináče je vnější obal, dělící rošt a indikátor vodní hladiny. Takže zajistí, že vaši oblíbenou květinu či bylinku už nikdy nepřelijete a vydrží vám mnohem delší dobu.

O značce Flower Lover:

Společnost Flower Lover sídlí v továrně s téměř stoletou historií ve výrobě plastových produktů. Do roku 2012 společnost vzrostla a stala se evropským lídrem v designu, vývoji, výrobě, prodeji a marketingu plastových výrobků.

Sama firma o sobě říká: „Nejsme továrna na šablony. Jsme tým specialistů, designérů, vývojářů forem a obalů. Produkt chápeme v souvislostech, od prvního nákresu, přes jeho výrobu, až po finální doručení na pulty obchodů.

Flower Lover balí své výrobky ekonomicky a zároveň ekologicky. Jsou dlouhodobě odhodláni používat ta nejvhodnější řešení obalů. Tím myslí na přírodu a neustále hledají způsoby, jak snižovat zátěž svých aktivit na životní prostředí.

Věděli jste, že až 73 % zaměstnanců v této firmě jsou ženy?