styl-domu.cz

Červený LED budík Gingko Gravity Cube

Červený LED budík Gingko Gravity Cube od výrobce Gingko jednoduše můžete najít tady a teď za akční cenu! Nyní pořídíte jen za 999 Kč.
EAN: 0700900317009
Růžový LED budík Gingko Gravity Cube
Ověřit dostupnost
Značka: Gingko
999

Modrý LED budík Gingko Gravity Cube – V jednoduchosti je krása, zvláště je-li zformována do moderní podoby. Budík s LED displejem se stane dominantou vašeho nočního stolku, a tak mu ani nebudete po ránu vyčítat neúprosné probuzení.

Budík, ač je malý, o to víc je chytrý – reaguje totiž na poklepání i tlesknutí. Jakmile na něj poklepete či tlesknete, zobrazí vám kolik je hodin, ale jakmile místnost utichne, budík se opět automaticky vypne.

Probudí se zase ve chvíli, kdy zazvoní nastavený alarm. Pro jeho zastavení opět tlesknete, poklepete prsty, nebo jej utišíte převrácením budíku na libovolnou stranu. Pokud si nenastavíte permanentní zobrazování hodin, budík bude fungovat jen ve výše uvedeném, tak trochu maskovaném, režimu.

Budík je napájen buď přes 3 baterie, nebo USB kabel, který najdete v balení. Samotný alarm pak má trojí možnosti nastavení až s minutovým pípáním vkuse, takže i ti největší spáči budou vytaženi z postele. Pro váš klidný spánek tento chytrý budík mezi 21:00 a 7:00 dokonce sníží svůj jas na polovinu.

Kromě času vám také ukáže aktuální datum a teplotu.