styl-domu.cz

Červeno-ornažový bavlněný polštář Södahl Elsa, 50 x 50 cm

Červeno-ornažový bavlněný polštář Södahl Elsa, 50 x 50 cm značky Södahl jednoduše seženete tady teď právě za výprodejovou cenu! Ceny již od 1 490 Kč.
EAN: 5722007277319
Červeno-ornažový bavlněný polštář Södahl Elsa
Ověřit dostupnost
Značka: Södahl
1 490

Šedý bavlněný polštář Södahl Elsa, 50 x 50 cm – Užijte si dotek přírodní bavlny ve spojení s pravou péřovou výplní. Značka Södahl si dává záležet na tom nejkvalitnějším zpracování, které jé zároveň naprosto šetrné k přírodě. K tomu svým polštářům navrch přidala i trendový minimalistický design v duchu severské elegance. Tento fešák se ještě navíc pyšní lesklým sametovým povrchem.

Tkaniny jsou použity bez přičinění jakýchkoliv chemických prostředků, designéři pracují s čistě organickými vlákny, která jsou zároveň obnovitelnými zdroji. Výplňové peří pochází výhradně z ověřených farem, kde nedochází k týrání zvířat, a to pouze šetrnou recyklací již nepotřebného peří. Výplň má přirozeně hřejivé účinky, které vám přijdou vhod především o zimních večerech.

Tento půvabný kousek od značky Södahl je vybaven certifikátem Oeko-Tex Standard 100, což zaručuje naprostou nezávadnost použitého materiálu.