styl-domu.cz

Červená litinová WOK pánev Kela Calido, ø 36 cm

Červená litinová WOK pánev Kela Calido, ø 36 cm od značky s dobrým jménem Kela snadno naleznete právě teď za extra cenu! Výhodně za skvělou cenu 3 179 Kč.
EAN: 4025457119477
Červená litinová WOK pánev Kela Calido
Ověřit dostupnost
Značka: Kela
3 179

Červená litinová WOK pánev Kela Calido, ø 36 cm – Čím přesně si vás získá kuchyňské nádobí vyrobené z kvalitní litiny? Značka Kela vám odpoví.

Ne jenom, že podmanivá červená barva ve vás probudí větší chuť k vaření a jídlu, ale litinové nádobí s nepřilnavým povrchem zajistí zdravější přípravu pokrmů. Díky tomu totiž můžete vařit či smažit s minimálním množstvím tuků. Takže jsou skvělé na přípravu steaků či lahodných palačinek.

Co zajisté ale oceníte ještě víc je nepřítomnost plastových rukojetí, takže nádobí můžete vložit do trouby. S tím jde ruku v ruce i snadná údržba – stačí vložit do myčky na nádobí a máte vyhráno.

Poznejte značku Kela:

Kela je německá značka s více než 100letou historií. Všechny její kuchyňské výrobky spojuje základní myšlenka a podstata značky – nekompromisní kvalita, nadčasový design a univerzálnost, díky které tito pomocníci padnou do jakékoli kuchyně a jsou vhodné opravdu jak pro začínající hospodyně, tak i pro špičkové šéfkuchaře.

Zkrátka spokojenost zaručena