styl-domu.cz

Červená keramická salátová miska Emile Henry, ⌀ 28 cm

Červená keramická salátová miska Emile Henry, ⌀ 28 cm originál od značky Emile Henry naleznete na našich stránkách opravdu výhodně! Teď za akční cenu 799 Kč.
EAN: 3289313421284
Červená keramická salátová miska Emile Henry

Červená keramická salátová miska Emile Henry, ⌀ 28 cm – Představte si svou kuchyň a jídelnu. Už ji vidíte? Pak se nadechněte. Cítíte tu vůni chutného jídla, která si line vaším domovem? Ano? Skvěle! Teď už jen stačí prostřít, jak jinak než stylově. Vyberte si na svůj stůl nádobí od Emile Henry a nechte vaše kulinářské výtvory zazářit.

Pokud holdujete salátům, tato miska je pro vás jako dělaná. Elegantní, stylová a dostatečně velká pro jakýkoliv zeleninový, těstovinový i jiný zázrak, který připravíte.

O značce:

Francouzská rodinná firma Emile Henry je pojmem mezi všemi, kteří propadli umění pečení a vaření. Jejich ručně vyráběné keramické nádobí té nejvyšší kvality dává klasickému obědu novou tvář. Výjimečný vzhled, díky kterému nejen pečení, ale i samotné servírování v miskách a formách, gurmánským zážitkem přitom přináší od roku 1848.

Díky speciální technologii je keramika odolná proti nárazu a poškrábání, takže na ní můžete klidně krájet a používat ostré nástroje. Všechny skvosty značky Emile Henry jsou navíc vhodné do myčky na nádobí, mikrovlnné trouby a dokonce i do mrazáku.

Recept na nejlepší koláč máme každý jiný, ale pokud jde o to nejlepší nádobí na pečení, u všech znalců to vyhrává Emile Henry.