styl-domu.cz

Černý květináč Grapano Kubi, 30 x 30 cm

Černý květináč Grapano Kubi, 30 x 30 cm od známé společnosti Grapano můžete pořídit právě nyní opravdu výhodně. V akci od 2 990 Kč.
EAN: 5904121110936
Černý květináč Grapano Kubi
Ověřit dostupnost
Značka: Grapano
2 990

Šedý květináč Grapano Kubi, 30 x 30 cm – Květináče z umělého granitu značky Grapano v sobě snoubí funkčnost s nadčasovou minimalistickou elegancí. Jsou ideální pro vnitřní i venkovní použití, kterému jsou uzpůsobeny v několika směrech:
– Díky mrazuvzdornému zpracování odolávají chladnému počasí.
– Barva s UV filtry zajišťuje stálobarevnost, kterou neovlivní ani kontakt s přímým sluncem.
– Vyšší hmotnost zaručuje stabilitu, takže se o rostlinu nemusíte obávat ani za větrného počasí.

Součástí jsou také filcové krytky pro ochranu podlahy před poškrábáním a gumová zátka pro uzavření drenážního otvoru. Ta je určena pouze v případě vnitřního umístění – zbytková voda na dně květináče by v případě zamrznutí mohla svým rozpínáním způsobit poškození.

Vnější plášť čistěte pomocí běžných domácích prostředků – jemných emulzí (typu Cif) či vody a detergentů (Jar apod.). Vyhýbejte se používání kartáčů, drátěnek či abrazivních čistících prostředků s obsahem písku – to vše by mohlo poškodit lesklý hladký povrch.

Poznámka: Na spodní straně dna se vyskytují nerovnosti, které jsou způsobené procesem lití materiálu do formy. Nemají vliv na stabilitu květináče a při umístění na zem nejdou vidět.