styl-domu.cz

Černá stolní lampa s mramorovým podstavcem Citylights Athens

Černá stolní lampa s mramorovým podstavcem Citylights Athens pocházející od značky Citylights jednoduše najdete tady a teď právě za výhodnou cenu! Nabídka od 2 190 Kč.
EAN: 8716248074742
Bílá stolní lampa (výška 10 cm) Athens – it's about RoMi
Ověřit dostupnost
Značka: Citylights
2 190

Bílá stolní lampa s mramorovým podstavcem Citylights Athens – Jak se donutit být výkonnější u pracovního stolu? O jednom triku bychom věděli. Tím je toto designové svítidlo od značky Citylights, které v sobě pojí oblíbený moderní styl, minimalistické linie a vysokou funkčnost. A ten pohled na něj, to se ho jen tak nenabažíte.

Tento kousek ale můžete využít i na jiných místech, třeba na odkládacím stolku vedle pohovky či na komodě. Kreativitě se meze nekladou, je tak na vás, který kousek svého domova s touto lampou zkrášlíte.

Jeho zajímavým elementem je využití pravého mramoru. Ten je velice elegantním materiálem, který se těší vysoké oblibě. Není se ale čemu divit. Takhle totiž vznikají designové skvosty.

O značce:
Světla inspirovaná ruchem velkoměst. To přináší značka Citylights, která se zrodila v Amsterdamu v roce 1993. Jejími přednostmi jsou minimalistické tvary, kov, beton a dřevo. K tomu všemu velká hrst nápadů a nápadité osvětlení je na světě.