styl-domu.cz

Bledě modrá rychlovarná konvice SMEG

Bledě modrá rychlovarná konvice SMEG od populárního výrobce SMEG jednoduše najdete teď za výhodnou cenu! Akční ceny již od 4 650 Kč.
EAN: 8017709227913
Krémově bílá rychlovarná konvice SMEG 50's Retro Style
Ověřit dostupnost
Značka: SMEG
4 650

Krémově bílá rychlovarná konvice SMEG 50’s Retro Style – Přeneste se s námi zpět v čase a vybavte svou kuchyni ikonickými spotřebiči značky SMEG.

Tato praktická a elegantní konvice přichází v typických barvách 50. let. Krom bleskurychle uvařené vody jistě oceníte retro design, bezpečností pojistku či objem 1,7 l, který stačí až na 7 šálků, třeba dobrého čaje.

Retro kolekce malých spotřebičů od dnes již ikonické značky SMEG evokuje hravá 50. léta. Kombinací moderních technologií, estetiky, funkce a stylu vznikly praktické kousky, které v kuchyni s radostí využijete a zároveň v ní navodí retro atmosféru.

Od hravých barev inspirovaných érou Pop Artu, přes zaoblené retro linie až po moderní pojetí a technologie se návrháři SMEG propracovali k něčemu, co spojuje jejich vášeň pro inovace a představuje spotřebič jako něco, co se nemusíte bát vystavit na obdiv.

Během let se ze spotřebičů SMEG v retro kolekci staly ikony mnohých kuchyní a přesto do každé vnesou originálnost a individualitu. Z retro řady SMEG si můžete vybrat rychlovarnou konvici, toustovač, kuchyňský robot či tyčový mixér. Zda nakombinujete barvy do pestrobarevné palety, nebo vše sladíte dohromady, je už jen na vás ♥