styl-domu.cz

Bílý samozavlažovací truhlík Flower Lover Supreme, délka 75 cm

Bílý samozavlažovací truhlík Flower Lover Supreme, délka 75 cm od top značky Flower Lover snadno najdete na našich stránkách teď za výhodnou cenu! Cena již od 999 Kč.
EAN: 8595096971829
Antracitově šedý samozavlažovací truhlík Flower Lover Supreme

Bílý samozavlažovací truhlík Flower Lover Supreme, délka 75 cm – Kolekce Supreme, ta je jednoznačně super

Samozavlažovací truhlík od značky Flower Lover má šikovnou vyjímatelnou vnitřní nádobu s praktickou rukojetí, která zajistí pohodlnou výsadbu různých rostlin.

Součástí každého truhlíku je i horizontální systém, který měří hlavu vody. S ním budete zvládat pohodlně nalévat vodu bez případného rozlití všude možně.

Zajisté oceníte i kvalitní materiál. Ten je vyroben z pevného plastu, který je odolný proti mrazu a UV záření. Radost vám tyto kousky budou dělat nejen doma, ale i na zahrádce či terase. V případě venkovního využití zajisté oceníte přítomnost speciálního odtoku dešťové vody.

O značce Flower Lover:

Společnost Flower Lover sídlí v továrně s téměř stoletou historií ve výrobě plastových produktů. Do roku 2012 společnost vzrostla a stala se evropským lídrem v designu, vývoji, výrobě, prodeji a marketingu plastových výrobků.

Sama firma o sobě říká: „Nejsme továrna na šablony. Jsme tým specialistů, designérů, vývojářů forem a obalů. Produkt chápeme v souvislostech, od prvního nákresu, přes jeho výrobu, až po finální doručení na pulty obchodů.

Flower Lover balí své výrobky ekonomicky a zároveň ekologicky. Jsou dlouhodobě odhodláni používat ta nejvhodnější řešení obalů. Tím myslí na přírodu a neustále hledají způsoby, jak snižovat zátěž svých aktivit na životní prostředí.

Věděli jste, že až 73 % zaměstnanců v této firmě jsou ženy?