styl-domu.cz

Bílý porcelánový svícen na čajové svíčky Kähler Design Hammershoi, ⌀ 9 cm

Bílý porcelánový svícen na čajové svíčky Kähler Design Hammershoi, ⌀ 9 cm originál od výrobce Kähler Design snadno můžete získat u nás v akci. Nabídky od 599 Kč.
EAN: 5703779161372
Bílý porcelánový svícen na čajové svíčky Kähler Design Hammershoi

Bílý porcelánový svícen na čajové svíčky Kähler Design Hammershoi, ⌀ 9 cm – Na stůl se slavnostní večeří nebo na komodu jako poutavá dekorace. Elegantní svícen z kolekce Hammershoi od dánské značky Kähler Design se nese v moderním a přitom něžném pojetí a je k mání v několika barevných provedeních – od světle růžové po tmavě modrou.

O značce:
Je to už více než 175 let, kdy v jednom dánském městě zvaném Næstved vznikla v malé hrnčířské dílně první vázička. To byl počátek designové značky Kähler Design, která od té chvíle drží krok s dobou a tvoří doplňky a dekorace, které se hodí do nejedné domácnosti.

Již v roce 1889 tato značka svou keramikou zapůsobila na světové výstavě v Paříži. V jejich kolekcích si můžete všimnout spojení historie a moderního puncu. Důležitou součástí historie této značky jsou také malíři, kteří produktům dávají osobitou tvář.