styl-domu.cz

Bílé povlečení z bavlněného saténu s prostěradlem na dvoulůžko Damask, 200 x 220 cm

Bílé povlečení z bavlněného saténu s prostěradlem na dvoulůžko Damask, 200 x 220 cm od přední značky Unknown seženete v naší internetové nabídce ve výhodné akci. Ceny od 3 690 Kč.
EAN: 8681875352993
Bílé povlečení z bavlněného saténu s prostěradlem na dvoulůžko Damask
Ověřit dostupnost
Značka: Unknown
3 690

Bílé povlečení z bavlněného saténu s prostěradlem na dvoulůžko Damask, 200 x 220 cm – Ulehněte do královsky rozestlané postele a s tím nejpříjemnějším povlečením. Kombinace bavlněného saténu a krásného designu dodá vaší ložnici punc luxusu a vy si budete moci dopřát kvalitní spánek se vším všudy.

Obálkové zapínání (na přehyb):
Povlečení s obálkovým typem zapínání je doplněno o přehyb látky, který je všitý do vnitřní části povlečení. Tuto kapsu tedy stačí jen přetáhnout přes peřinu či polštář a máte povlečeno.

Hlavní výhodou tohoto zapínání je právě velmi snadná manipulace a rychlé převlékání peřin a polštářů. Díky absenci knoflíků a zipů se navíc během praní nemusíte obávat poničení bubnu pračky.

O bavlněném saténu:
Povlečení z bavlněného saténu se za krátkou dobu těší obrovské oblibě. Není se čemu divit. Obyčejný spánek proměníte na luxusní chvíle odpočinku a pohodlí. Je vyrobeno z vysoce kvalitní bavlněné příze. Má velmi jemný lesk a kombinuje nejlepší vlastnosti bavlny a saténu. Na dotek je velmi hebký a jemný, zároveň je ale velice pevný.