styl-domu.cz

Bílé houpací křeslo ušák Kare Design Oslo

Bílé houpací křeslo ušák Kare Design Oslo od známé značky Kare Design snadno seženete na našich stránkách levně. Nabídka již od 22 990 Kč.
EAN: 4025621827313
Bílé houpací křeslo ušák Kare Design Oslo
Ověřit dostupnost
Značka: Kare Design
22 990

Bílé houpací křeslo ušák Kare Design Oslo – Co je lepší než pohodlné houpací křeslo? Pohodlné křeslo houpací! V něm dosáhnete nirvány během několika málo pohoupání. Pozor! Toto křeslo je silně návykové a návštěva vám jej budou závidět!

Německá značka Kare Design je zkrátka důkazem, že i jeden výrazný kousek dokáže rozbít všední stereotyp v interiéru a dodat mu pořádnou dávku pozitivní energie.

O ZNAČCE

Za vznikem německé značky Kare Design stojí architekti Jürgen Reiter a Peter Schönhofen. Ti chtěli svět nábytku doplnit o inovativní a sofistikované kousky s nekonformní tváří, které by rozbily všednost běžných domácností. A právě od založení společnosti v roce 1981, ohromují tyto výrobky tisíce obdivovatelů po celém světě.

Nábytek, doplňky a svítidla Kare Design jsou nejen plná fantazie a originality, ale především nehynoucí a každodenní inspirace, která přetváří interiér v místo se skutečným srdcem a duší.